Események, rendezvények

A „Z-szak” bemutatkozás a pedagógusképzőknek – online workshop 

A Tanárképzők Szövetsége az MTA PTB Albizottságával közösen online workshopot szervez a 2022-ben alapított Z-szak (természettudomány-környezettan), egy egyedülálló természettudományos tanárképzés, bemutatására, valamint a közös gondolkodás elindítására. Vendégeink lesznek Dr. Weiszburg Tamás, mineralógus, alapító szakfelelős és Dr. Angyal Zsuzsanna (ELTE TTK).

A Z-SZAK CÉLJAI

A képzés a közvetlenül megtapasztalható természetet teljes egységében ismerteti meg, de úgy, hogy egyben megérteti a különböző szempontú modellnézeteket is (fizika, kémia, biológia). A szak fontos célja, hogy az ökológiai fenntarthatóságot és a természet működését, folyamatait megismertése, mindennapjaink részévé tegye; és ezáltal érzelmileg a jövő iránt elkötelezett, de véleményalkotásában a természettudományos adatok megszerzésének képességére és a folyamatok megértésére támaszkodó, felelősségteljes új generációkat neveljen ki.

(forrás: ELTE TTK oldala)

Időpont: 2023. október 17. 16:00-18:00

Helyszín: Zoom felület

Regisztrációs felület: https://forms.gle/rs7tZxwWzA9R9Dsv9

(A workshophoz a Zoom linket Facebook-eseményünkben és itt a honlapon is megosztjuk, valamint a regisztrációkor megadott e-mail címre is kiküljük.)

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük